lijecenjebiljem.info
Главная

Пломбир

Пломбир

Цялата процедура е следната
От моргата купих целия климатичен модул в купето на климатроника / с моторчетата,датчиците, дисплея и т.н./
40 лв дадох за дисплея, 30 лв за радиатора и 20 лв. за пластмасите/т.е за климатичния модул/ За всеки случай взех и цялото окабеляване от климатроника до вътрешните бушони. Оказа се че климатроника има само една сива букса , която отива директно в бушоните в купето,но тя е много важна/виж снимката , буксата е от климатроника/
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Следващата стъпка е да отидете при някой да ви изтегли фреона и после да го върне обратно в системата.
Цялата процедура 30 лв /добавиха ми 500- 600 мл фреон при обратната процедура оригинално в климатика ми липсваше толкова фреон.
Следваща стъпка е да махнете антифриза от радиатора на климатика. Реших проблема "кардинално". За да няма течове в купето от двигателя развъртях врътката за обезвъздушаване и оставих антифриза да изтече от там. Загубата е около 1 - 1.5 л. Толкова добавих в последствие.
Следва отстраняване на таблото. В интернет има клипчета по темата гледате и разглобявате. Трябва да стигнете до това положение.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Това на първата снимка по средата пред седалките е модула на климатика, модула на климатроника, който реално купих от моргата изглежда по същия начин но с малко повече екстри.
Сега трябва да се махне самия модул. За да стане това . От към двигателя трябва да се отстранят чистачките, пластмасите до тях и ватите. Идеята е да имате някакъв достъп до 3 болта които държът тръбите правещи връзката между модула и радиатора и тръбите през които минава фреона.Това на снимката са тръбите за антифриза за фреона /с 2 болта са / са в ляво от тях. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Махате болтовете освобождавате тръбите и вече може да отстраните модула на климатроника.На тръбите за фреона от страната на купето има 2 гумени уплътнения гледайте да не ги изгубите много са важни после да няма течове на фреон.
След това поставяте модула на климатроника и сглобявате по обратния ред .Датчика за температура се закача в един жлеб на таблото до жабката / 3-те дупки в ляво от жабката ако гледате таблото поставено/
Тук ме домързя да сменя окабеляването и въпросната сива букса ми направи проблем при активацията климатроника не тръгна. Оказа се че сивата букса от климатика има едно кабелче повече което давало някаква си обратна маса или нещо от сорта каза жичкоразбирача и климатроника не правил връзка с компютъра. Режеш я и трябвало да тръгне климатроника. Тука ми писна и смених цялото окабеляване.Този кабел замених Виж снимка /на тази снимка сивата букса е от климатика/
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
На този кабел са вързани климатика/климатроника, копчетата по средата на таблото, тонколоните в таблото, плейъра, лампичката в запалката, километража, дисплея по средата на таблото,лампичката в жабката и май туй не се сещам за друго./Замяна при закачено табло на въпросния кабел около 40 мин., при разглобено табло предполагам 5 мин./
Както и да е след като сглобите колата по обратния ред.
Доливате антифриз обезвъздушавате и отивате при човека с фреона.
Закача колата и ако няма течове пълни с фреон. При мен стана от раз нямаше течове, ако има повтаряте всичко отначало. :sostupid:докато спрете теча предполагам.
Ако всичко е на ред при него. Отивате за активация на климатроника да стане то manual clima на auto clima и сте готови.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.
Това горе е вина на колата на която е поставен климатроника. Пълна карабина е от към екстри или окабеляване за такива.
В момента се опитваме да подкараме датчика за автоматични чистачки и фарове. Огледалото което се затъмнява го сложихме / не е от 307/ тръгна от раз/ ток от запалката взехме

Как сделать подбородок более мужественным 554
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Пломбир
Теги:

Поздравления с днем с 4 ноября  Картина поп-арт своими руками  Миньон картинки своими руками  Сумочка из бумаги склеить  Поделки из спичек с клеем картинки  Как из бутылки сделать отпугиватель для птиц  Сделать фальш камин из картона своими руками  Вязание для новорожденных девочек штанишки  Как сделать так чтобы было нормальное давление  Велоприцеп своими руками чертежи  Схема и размеры домашней коптильни  Как сделать сервер у себя на машине  Как уложить прическу боб-каре дома  Шиньон на заколках своими руками  Увольнение с работы схема  На какой бумаге печатать обертки для шоколада  Хорошее поздравление на выпускной  Конкурсы и тосты поздравления на свадьбах  Схема нефтегазоносного районирования западной сибири  Как самой с делать навесную полку  Замена грм на лада калина своими руками  Корректор фар форд фокус 2 рестайлинг схема  Как сделать чтобы бывшая отчитывалась за алименты  Способ вязания манишки спицами  Дизайн гаражей снаружи фото  Как сделать наливку из розы  Поделки из каучуковых шариков  

Карта сайта